Fizetési és szállítási információk

A szállítással kapcsolatban a teljes tájákoztatást az ÁSZF-ben találod, az alábbiakban egy kivonatot olvashatsz, ami a gyorsabb tájékozódást segíti.


Csomagodat  kérheted személyes átvétellel vagy házhozszállítással és FoxPost csomagautomatába szállítással is. A házhozszállítás lehetséges a Magyar Postával vagy FoxPost-tal, így lehetőség adódik kisebb és könnyebb termék esetén kedvezőbb szállítási opciót választani.

Személyes átvétel

Nincs üzlethelyiségünk, de személyes átvétel is megoldható, Budapesten a 1139 Szegedi út 9/b szám alatt átveheted a megrendelésedet.
Az átvétel előtt viszont időpont egyeztetés szükséges telefonon (+36-30/481-4858) vagy email-ben (info@kakasudvar.hu).

Kiszállítás

Kiszállításra csak Magyarország területén van lehetőség. A megrendelések kiszállítását a Magyar Posta vagy a FoxPost futárszolgálat végzi. A díjak tartalmazzák a kiszállítási díjat és a csomagolás díját.

Kérheted a rendelésed FoxPost csomagautomatába
A szállítási idő a rendelés legyártását követően 2-4 munkanap. Speciális helyzet esetén (pl. karácsonyi időszak) a szállítási idő megnövekedhet. A szállítási késedelmekért nem tudunk felelősséget vállalni. 
Keresd meg a Hozzád legközelebb eső automatát: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Csomagautomatába rendelés díja: 869 Ft 

A FoxPost házhoz is szállít!
A szállítási idő a rendelés legyártását követően 2-4 munkanap.   A kézbesítő a kézbesítés napján, telefonon egyeztet a címzettel a kiszállítást megelőzően. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.
Speciális helyzet esetén (pl. karácsonyi időszak) a szállítási idő. A szállítási késedelmekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Házhozszállítás díja: 1599 Ft

Magyar Postával a kisebb csomagokat küldjük
Levélként, ajánlottan feladva tudunk kis boríték méretben küldeni termékeket, így egy jóval kedvezőbb áron jut el Hozzád.

Ajánlott levél díja: 729 Ft

A nagyobb csomagoknál szintén a Magyar Postával küldjük a rendelésed
A postacsomag 85%-ban a feladást követő második, illetve 95%-ban a harmadik munkanapon belül érkezik meg címzettjéhez. A Posta a küldeményt a címhelyen egy alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag 10 munkanapon belül.

A csomagküldés díja: 2090 Ft

Ingyenes házhozszállítás
16 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhozszállítás.

 

Fizetési információk

Banki átutalással az alábbi bankszámlaszámra

Számlatulajdonos neve: Kóta Viktória
Bankszámlaszám: 1040 4065 8676 7172 8450 1002
Bank neve: K&H

A vásárlást követően e-mailben tájékoztatunk az utaláshoz szükséges banki adatokról. A rendelés teljes összegét 3 munkanapon belül kell átutalnod a megküldött bankszámlára, különben törlésre kerül a megrendelésed.

Bankkártyás online fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el, csak a Barionhoz.
A bankkártyás fizetés a Vásárló részére teljesen díjmentes.

Elfogadott bankkártyák:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Electron
  • Amex

Az egyedi termékek elkészítése és a futárszolgálatnak történő átadása csak a teljes megrendelési összeg beérkezése után történik.